سلام دوستان.

بالاخره سایت راه اندازی شد. از این به بعد کلیه مطالب مربوط به بافتنی و قلاب بافی رو از طریق سایت http://www.doonedoone.com/ پیگیری کنید.

برگشتی کوتاه به وبلاگ

بعد از مدتها و اگر اشتباه نکنم باید بگم بعد از چند سال برگشتم به وبلاگ و اولین چیزی که متوج شدم بیتوجهی دوستان به پاپ آپ ورودی صفحه و همینطور پستی هست که گفته شده این وبلاگ دیگه فعالیت نمیکنه. 

وقتی وبلاگی سالهاست فعالیت نمیکنه چطور انتظار دارید که عکس ها باز بشه. چطور انتظار دارید که کامنت ها پاسخ داده بشه؟ عزیزان من دوستان گرامی این وبلاگ دیگه فعالیت نمیکنه. مطالبش رو پاک نکردم چون به هر حال یه سری از مواردش به دردتون میخوره اما اصلا اولین دلیلی که از وبلاگ انتقال پیدا کردم به سایت این بود که عکس ها مرتب از سایت های آپلود عکس پاک میشد و هر سری مجبور بودم نزدیک 2000 تا عکس رو از اول آپلود کنم. در نتیجه مجددا در سایت در خدمتتون هستم.

صندل تابستانه کودک

DSC08693

آموزش بافت در سایت دونه دونه .کام

DSC08570

آموزش بافت در سایت دونه دونه .کام

کلاه هیولا کوچولو

Exif_JPEG_420

آموزش بافت در سایت دونه دونه.کام

اضافه کردن نخ جدید/ تغییر رنگ در بافتنی

20092012430

کیف موبایل هیولا

آموزش بافت در سایت دونه دونه.کام

جا کلیدی یا آویز موبایل قلاب بافی

روش بافت در این قسمت

DSC08711

DSC08719

DSC08715

 

ساک حمل نوزاد

 

دامن کلوش

نحوه بافت در سایت http://www.doonedoone.com/

شورت و کلاه کارتونی

نحوه بافت در سایت http://www.doonedoone.com/

از وقتی که تمام عکس ها پاک شده دیگه دست و دلم نمیره هیچی بذارم. اتفاقا دو تا چیز جدید بافتم اما تا صفحه رو باز میکنم و لیست عکس های ضربدر دار میاد جلوی چشمم اعصابم خرد میشه. شرمنده دیگه.

یه دفعه گذاشته م همه رو روی سایت بیارم. سه بار تا حالا تمام عکس های سایت رو جایگزین کردم. ۲۰۰-۳۰۰ تا عکس رو آپلود کردن و دونه دونه سر جاش گذاشتن خیلی سخته.

شرمنده همگی شما هستم.

بوس برای همه تون.

همفکری

سلام دوستان عزیز

سایت آپلود عکس در حال تغییراته برای همین عکس ها یکی دو روز نشون داده نمیشه. شرمنده دیگه. اگه یه اسم خوب برای سایت پیدا کنم خیلی سریع سایت رو برپا میکنم و اونوقت انقدر نباید از دست این سایت های آپلود عکس حرص بخوریم. لطفا اگر پیشنهادی دارید بهم بگید.

چون سایت دیگه بخش آشپزی و خیاطی نداره و فقط مربوط به بافتنی و قلاب بافی میشه. همه چی سایت آماده ست فقط یه اسم خوب میخوام.

ممنون

دوستای گلم مرسی از نظراتتون و مرسی از اسم های قشنگی که انتخاب کردید. راستش مشکل من با اسم اینه که وقتی میخواد انگلیسی تایپ بشه ساده و روان باشه.

چون وقتی بین  www و  .com قرار میگیره باید هم روان باشه هم تلفظش راحت باشه هم یاد همه بمونه.

مثلا اگر میخواستم بپز بدوز بباف رو سایت کنم شاید میشد www.bbb.com که خیلی ساده و کوتاه باشه.

 

 

مطالب آذر 90 آپدیت شد.

روش بافت در این قسمت

نحوه بافت در آذر ۹۰

ماست

این هم عکس ماستی که قولش رو داده بودم. دستورش رو هم که قبلا توی قسمت آشپزی براتون گذاشتم.

زهرا

سارفون دخترانه با یک بند

این سارفون رو هم بافتم که تا مطالبی رو که قول داده بودم میذارم وبلاگ سوت و کور نباشه. من که عاشقشم. شما هم برای نی نی های قشنگتون ببافید و از طرف من هزار تا بوسشون کنید.

 

بافت در ادامه مطالب

ادامه نوشته

این روزها...

این روزها درگیر بافت یا پخت چیز جدیدی نیستم.

دارم سایت رو طراحی میکنم که اگر خدا بخواد مطالب رو انتقال بدم روی سایت که دیگه با مشکل نشون داده نشدن عکس ها روبرو نشیم. البته سایت در مورد قلاب بافی و بافتنی هست. پختنی ها  و دوختنی ها رو همینجا ادامه میدم.

ولی منتظر کارهای جدید هم باشید. بخصوص توی بخش خیاطی. برای قلاب بافی و بافتنی هم خیلی دوست دارم که ببافم اما ایده ی خاصی به ذهنم نمیرسه. بیشتر دوست دارم خاص باشه. فعلا دارم دنبالش میگردم.

آخ آخ آخ

همین الان یادم افتاد دیروز ماست درست کرده بودم و منتظر بودم تا عکسش رو بگیرم و بذارم اما متاسفانه یادم رفت و کل ماست خورده شد.

خیلی خوب شده بود اصلا انتظارش رو نداشتم. شرمنده دیگه.  اما به زودی طی همین دو سه روز دوباره ماست میذارم. عکسش رو هم براتون میذارم. اگر شد پنیر هم میذارم. البته دستوراتش رو قبلا توی قسمت آشپزی گذاشته م.

غذاهای دیگه ای که توی برنامه دارم:

فلافل خانگی

کوبیده خانگی (ممکنه طول بکشه)

دیروز همسایه مون آش اماج پخته بود که اون هم خیلی خوشمزه بود دستور اون هم براتون میذارم. آش محلی آذربایجان شرقی هست.

توی خیاطی هم که قبلا گفتم چه کارایی در دست اقدامه. تشک بازی نوزاد.  خانه بازی کودک٫ ست تختخواب و یه سری چیزای دیگه.

خیلی حرف زدم. شرمنده.

اوقات به کام

زهرا

 

 

پیش غذاهای چینی

لوبیا سبز و فلفل قرمز

هویج و فلفل سبز پخته شده در آب مرغ

ادامه نوشته

برنج با فلفل دلمه ای و تخم مرغ

برنج با فلفل دلمه ای و تخم مرغ

ادامه نوشته

سیب زمینی عسلی با کنجد

سیب زمینی عسلی

روش پخت در ادامه مطلب

ادامه نوشته

هیچ وقت دیر نیست

میدونم که یک روز گذشته

اما برای تبریک به یه زن

برای تبریک به یه مادر

تبریک به یه معلم

هیچ وقت دیر نیست....

روزتان مبارک.

جای عکس و یادداشت با طرح گوسفند

جای عکس یا یادداشت با طرح شیر

زینب

ادامه نوشته

جای عکس یا یادداشت با طرح شیر

جای عکس و یادداشت با طرح گوسفند

زینب

ادامه نوشته

باقالی پلو با گوشت

ادامه نوشته

کتلت دال(عدس قرمز) بدون گوشت

زهرا

ادامه نوشته

کوکوی دال (عدس قرمز)

زهرا

ادامه نوشته

پن کیک هلویی

این پن کیک مثل پن کیک ساده پخته میشه با این تفاوت که به جای شیر از آب هلو استفاده کردم.

امیدوارم لذت ببرید.

دستور پخت پن کیک

 

زهرا

سیر ترشی

نیلوی عزیز در مورد سیر ترشی پرسیده بودند که من براتون یه سری توضیحات میدم.

  1. ۱- برای تهیه سیر ترشی باید صبر زیادی داشته باشید چون هرچی بیشتر بماند بهتر است.
  2. اگر میخواین که سیر ترشی خیلی تند نباشه یا ملس باشه توی سرکه نبات بندازید. که دو روش داره. براتون وقتی روش های تهیه رو دارم توضیح میدم میگم.
  3. سیرها دو نوع هستند. سیرهای شمال و سیرهای طالقان. سیرهای طالقان خیلی تند هستند و حتی خود طالقانی ها هم از سیرهای شمال برای سیر ترشی استفاده می کنند. پس یکی از دلیل های تند شدن سیر ترشی میتونه همین نوع سیر باشه.
  4. ۲- سیر ترشی به دو روش درست میشود.

روش اول:

که روش طبیعی و سنتی هست. که سیر ها رو طبق روال تهیه سیر ترشی با سرکه درست میکنند.

روش دوم:

روشی هست که برای کسانی که دوست دارند سیر ترشی نرم تر باشه یا سریعتر تهیه بشه استفاده میشه.

سیرهایی که مغازه های بین راهی شمال به عنوان سیر چند ساله می فروشند متاسفانه اکثرا به همین روش درست شده و چند ساله نیست.

  1. توی این روش سرکه رو روی گاز قرار می دهند و وقتی که جوش آمد سیر ها رو درون آن میریزند و وقتی که یک جوش زد سیرها را در می آورند میگذارند خشک شود و مجددا با سرکه داخل دبه می ریزند تا بعد از مدتی آماده شود.
  2. مدل دومی که توی این روش هست و نیلو جان به درد شما هم میخوره اینه که حالا که ترشی رو بار گذاشتید و بعد از سه ماه میخواین که زودتر آماده بشه. سیرها رو از سرکه جدا کنید. سرکه رو روی گاز بذارید تا جوش بیاد. وقتی که جوش اومد زیرش رو خاموش کنید. از روی گاز بردارید و وقتی که قل هاش خوابید سیر ها را داخل آن بیندازید. وقتی سرد شد همه را داخل دبه ریخته و اجازه دهید مدتی بماند.

اضافه کردن نبات :

می توانید در هر دو مدل در روش دوم وقتی سرکه جوش میخورد نبات رو اضافه کنید.

اندازه نبات بستگی به سلیقه خودتون داره.

توی روش اول هم نبات رو همینطوری به سرکه اضافه کنید.

** سیر ترشی هرچه بماند خاصیتش بیشتر میشود و خوشمزه تر. در صورتی که با روش اصلی و طبیعی آن درست شده باشد.

لباس دخترانه به شکل مینی موس

minnie mouse dress

نحوه بافت در ادامه مطلب

ادامه نوشته

شورت بافتنی دکمه دار

shorts

نحوه بافت در ادامه مطلب

ادامه نوشته